De' ä kanon...

Ett filmtips: Det ä kanon...
En jätte rolig och härlig film med min humor. Kanske er? Den är rek från 7 år och är 2 timmar och 10 minuter lång (oj). Fast den var så bra att det gjorde inget!
Med mycket robert gustafsson...


//Seisu - ett grönt ekologiskt mjölkpaket 

KP-knopp på Paow.se?

Gud, det vimlar av kp-knoppar överallt, på spela.se i paow's blogg o.s.v. Kolla här:
Egentligen skulle det vara ett humor klipp på Paow, men det ni ser och jag ser är en kp-knopp?


//Seisu - ett ekologiskt mjölkpaket 

Vad gör denna på spela.se?

Vad gör en kp-knopp på spela.se? Vad tror ni? (Jag har seriöst inte klippt eller rediskerat (stavning?) bilden.) Egentligen ska det ju vara en bild på spelet "Bad Jak"?



//Seisu - ett grönt ekologiskt mjölkpaket 

Tennis!

Hej jag hinner inte uppdatera så mycket! För jag ska snart iväg till min tennis träning och sen så ska jag spela match. Jag kommer såklart berätta hur det gick lägga ut lite bilder när jag kommer tillbaka, men vi hörs önska mig lycka till nu! ♥

Rosa för tjejer och blått för killar?

Ja, det är ju ofta blåa och gröna kläder på killavdelningen, men på tjejavdelningen så ser man ofta röda, rosa och orange kläder. Mest när barnen är små. Många feminister tycker att det är fel. Men visst, det är ju kanske lite konstigt, men så har det alltid varit. Det blir lixom automatiskt att barn beroende på kön börjar gilla vissa färger. Dels för att det är de färger som finns i affärer och på dagis o.s.v. Men det klagar feminister på, men då undrar jag vart vill de komma? Vill de att affärer ska blanda kläderna? Det skulle bli otroligt konstigt, att tex femåriga Ellen blir iklädd svart med dödskallar. Förr i tiden så var det så att flickorna gillade rosa och killarna gillade blå, eller det var mer bestämt så. Och det är så än idag. Men med flera färger, jag tror att folk inte skulle vilja byta så snabbt. Eftersom att vi alltid har haft vissa färger på oss, i hela våra liv. Ända sen vi var nyfödda. Jag har själv sagt att man kan ända på saker, som att tex bli vegetarian. Men det kan också vara svårt att ändra på saker, som att tex helt plötsligt börja klä sig i rosa. Fast man aldrig gjort det och inte tycker om den färgen. Men vegetarian är ju mycket lättare att vänja sig vid och att följa o.s.v. Och det är försent att klaga nu, det borde man ha gjort för mycket länge sedan isåfall. Så därför är det onödigt att klaga, men man kan komma som förslag att affärer tar in lite mer gröna och blåa saker till tjej avdelningen och tvärtom. Men när man blir äldre så krymper skillnaden, men det håller ändå i sig.
Tjej eller kille?


//Seisu - ett grönt ekologiskt mjölkpaket 

Kissie, Dessie och Paow. Såhär tycker jag om dem.

Hej, jag kom precis hem ifrån skolan nu och jag ska skriva om vad jag tycker om Kissie,Pissie,Dessie o.s.v.



Kissie (Pissie) 


Kissie driver sveriges största blogg, hon är gudinnan av retucering (stavning?), hennes blogg inehåller till 90% av bantning, bilder på sig själv (ja ialla fall halva henne, eftersom att hon retucerar allt). Och dagens outfit. Det förekommer också att hon skryter så otroligt. Det är nästan synd om henne, folk hävdar att hon hade EN kompis på Blog Awards 2009 och det var såklart Amir. Visst, det kanske inte stämde. Men jag skulle inte bli förvånad om de stämde. Och jag förstår folk fullt ut de inte vill vara kompis med någon som bara tänker på sig själv. Det var Pissie det.
Dessie  (hej fake bajsbruna du)


Desiree Nilson, kallas Dessie. Älskar att dissa sig själv, nämligen fjortisar. Hon sprang runt tillsammans med Paow och bankade på toadörrar och skrek att de skulle gå på toa före dem? ----> xS Ärligt, jag kräks. Hon är väl typ 5? Såklart att man fattar att hon ljuger om att hon är 15 år, hon är ju typ.. 5? Aja, hon säger att hon gillar bögar men själv så står hon på donken och skriker "hej jag är dessiee!11 usch en bög!!1 men bög!11". Fast.. hon har ju själv lagt upp bilder på när hon och Paow slickar bögar i ansiktet? Tror de att de är hundar? Hej, omogna bajsbruna du.


Paow 



Paow, hon heter Paulina precis som jag. Hihi, men jag skulle INTE vilja vara som hon. Hon är ju för det första bäst på att sätta på sig löshår? Hon och Dessie bråkar 24/7 och de gör det på bloggen. De har tydligen inget privatliv utanför bloggen? Och efter 5 dagar är det super duper mega exakt jätte bästisar. Men när veckan är slut så har de börjat bråka igen? Hon säger i sin blogg att hon har sagt upp sin vänskap med Dessie, men ärligt? Det tror jag inte på.

Och så finns det ju såklart alla möjliga fler som bara har tre saker i hjärnan, festa, bli full och skämma ut sig. Men jag orkar inte rabbla upp alla. Inte nu.
//Seisu - ett grönt ekologiskt mjölkpaket 

Slagsmål iskolan idag. Jag måste skriva av mig.

Hej! Jag måste få skriva av mig nu av vad som hände i skolan idag, det var slagsmål så här var det:


Jag och fem till var på skolgården, då kom de två andra tjejer och började bråka. Vi irriterade och svarade tillbaka, då började ena tjejen (idioten) att slå mig och min kompis amanda i ansiktet, och rycka i mitt hår. Vi vart såklart skit irriterade men sket i det och sa till dem. På långrasten så berättade jag det för en annan amanda i min klass, och hennes bästis. De ville ge igen så vi gick till dem, och de vart såklart sura de med. Och när det ringde in så sprang amanda rakt emot idioten och knuffade till henne. Och då sprang hon till mej och tog tag i mitt hår och började att slåss. Och då vart jag otroligt trött och irriterad på henne att jag totalt slog henne på hennes jävla axel. Det finns en känslig punkt där som gör riktigt ont om man slår riktigt hårt. Och jag tog tag i henne och puttade henne, och slog henne, (vilket hon också gjorde, men inte lika bra då) så jag slog henne tills hon började gråta och sprang in på toaletten och låste in sig. Alla i hennes klass samlades som en ring runt henne och alla frågade vad som hade hänt. Men ärligt, hon är hatad av alla. (Förutom de i hennes klass, då). En kille i hennes klass hade sagt till rektorn och en lärare. Och när jag gick till centrum och skulle köpa nagellack (jag älskar nagellack) så frågade folk om jag hade gått till rektorn. Men det hade jag inte, som tur var. Men jag bryr mig inte så värst om jag måste göra det. Våran rektor är bara en liten bitch på högklackat och inget annat. Utan sin plats som rektor skulle hon nog vara otroligt osäker. Haha. Aja, det här köpte jag ialla fall:
Ja, nu ska jag börja måla naglarna och fixa mig, jag ska nämligen till en numera 8:årings kalas. Släkten är bjuden.


//Seisu - ett grönt ekologiskt mjölkpaket 

Fördomar.

Jag vill bara säga att jag älskar er läsare, ni är så snälla och ni ger mig så snälla kommetarer! Åhh, att ni ger er tid att faktiskt läsa min blogg! Det värmer ska ni veta! Jag har trott att ni bara går in på den för att jag länkar till den på kpw, men när jag inte gjorde det idag, så såg jag att ändå 11 stycken hade gått in på min blogg och kommenterat! Aw, it warms my heart. <3 Ja, jag skriver med fet text, och det kanske blir irriterande att läsa och det ser fult ut, men so what? I love you (er)! <3





JO, NU SKA JAG SKRIVA OM VAD JAG TYCKER OM FÖRDOMAR:


Fördomar ja, de finns över allt och ingenstans. ALLA har fördomar, ALLA. Man kan aldrig stoppa fördomar, men man kan tycka illa om dem. Man kan be folk att sluta kalla sin kompis för tex "hora" om den nu ser ut som en. Men fördomar är fördomar, sitter fast som klister i människor och får folk att mobba, hata och skrika. Hur mycket man än vill få bort fördomarna från folk, så finns det ändå ingen medicin. Inget hjälpe. Så det är ganska onödigt att klaga, men i det här inlägget så klagar jag inte. Jag säger vad jag tycker om dem. Och att ALLA har dem. Hur mycket ni än tror det. Men det man kan göra är att behärska sig, att inte skrika "hora" till tjejen som möjligen ser ut som en. Folk ber andra att inte ha så mycket fördomar, men de som ber folk har ju också fördomar. Men visst, jag kan hålla med om att fördomar är otroligt onödigt. Men det finns, även om man inte vill. Precis som allt annat. Men det handlar om att behärska sig, och att tänka på allt bra med de man har fördomar emot. Även om det är svårt. I promise.
//Seisu - ett grönt ekologiskt mjölkpaket 



Anna Anka behövs i sammhället, därför...

  • Man kan alltid ha något att prata om, hur dum Anna Anka är!
  • Man kan alltid känna gemenskap med någon som är helt olik en själv, nämligen hur mycket illa man tycker om Anna Anka!

Ja, hon måste ju bara finnas i samhället, right? >:D




Visst ser hon snäll ut. Med sina bunny öron och snälla svarta ögon? Och hennes "PA+AA=pengar" jupp, det är ju pengar att vara gift med en gubbe som lika gärna kunde vara ens pappa ---> :S.


Nu ska jag sätta mig ned och tänka ut vad jag ska skriva om!


//Seisu - ett grönt ekologiskt mjölkpaket 

Fusk på Blog Awards.

Hej, idag så har jag varit iskolan (äntligen, har varit sjuk) och jag har inte kunnat skriva i min blogg p.g.a det. Och så fick jag hem ett berg av läxor, matte, engelska, svenska gaah. Men nu kan jag äntligen slå mig ned och blogga igen, jag kommer att blogga vare dag. Men att det blir mer när jag är sjuk och på helgerna, och mindre på vardagarna!
Idag så ska jag berätta en sak för er som inte vet, även om jag tror att de flesta vet. Nämligen fusket i Blog Awards 2009. Så här var det:
Det var ju Foki som vart både årets blogg, årets nykomling, och årets mest originella bloggerska. Men i själva verket så var det Kenza som vann årets blogg, men de fuskades och det vart Foki. Allt det bara för att Kenza hade vunnit förra året också. Och att de tyckte att de var tråkigt att hon vann igen.







ELLER







VEM TYCKER NI BORDE VINNA?


//Seisu - ett grönt ekologiskt mjölkpaket 

Fin eller ful?

JAG SNABB RITADE EN BLOMMA, MEN VISST VART DEN FIN?
//Seisu - ett grönt ekologiskt mjölkpaket 

Vad tycker ni om den nya ICA-reklamen?

http://www.youtube.com/watch?v=51xyUO0_lfM
Klicka på länken och kolla. Vad tycker ni om den nya Ica reklamen? Jag tycker såhär:
Den visar och bevisar att utvecklingsstörda är precis som alla andra människor, bara att det har ett handikapp. Och att den utvecklingsstörda "ägde" ut de andra på ICA, när det tittade på honom som som det undrade vad han gjorde där. Det var bra ICA! Jag kollade runt lite på olika kommentarer och de sa att ICA skulle ta in lite mer utvecklingsstörda som ska jobba på ICA. Visst var det bra gjort? Vad tycker ni?
Och kolla vad jag har gjort med min statistik btw:


Det skulle vara en skitbacke.. hehe.


//Seisu - ett grönt mjölkpaket 

När är man inte "grundnivå" på blogg.se längre?

Ja, någon som vet?
Man ser inte så bra, men det står grundnivå. Är det någon som vet när det inte står det längre, när det står typ "medelnivå" eller något liknande? Eller vad tror ni?


//Seisu - grönt mjölkpaket 

Smexiga kläder.

Hihi, idag så hade jag:
En randig strumpa
En prikig strumpa
Vita benvärmare
Med rosa rosetter på
En rutig rosa, svart, vit kjol
En svart hellokitty tröja (långnärmad)
Kexigt.



//Seisu -  grönt mjölkpaket.  gggg

JAG ÄR EN SERIÖS KAKOSMAKARE!

Jag är en seriös kakosmakare, HAHA. "en allvarlig form av chokladlism!" Oj då. "Seriös kakosmakare." Jag kan säga att jag är väldig seriös i bloggen, (om man bortser inlägget under det här, men det var ialla fall sant. Undra vad hon kommer att svara, jag lovar att ladda upp hennes svar!:P). Men tillbaka till ämnet, jag är otroligt seriös i bloggen, men jag är väldigt oseriös IRL. 
Gör choklad testet här:

http://www.spela.se/spel_/The-Chocoholics-Quiz.html


//Seisu

Mitt fina brev till Desiree Nilsson.

Det är svårt att se men jag kan skriva "Hej, jagg hetter Janät åk jak tyker at du inte stavar så braa i dinn blog, åk din blåg sugär!!11 det tykär ala i min klas åkså, ala utåm göran, jagg gor i etan!!11! jagg eger utt däj!!!!11


DET HER ER DUU!!!11 -------------> "


Visst, visst det är inte världens roligaste humor (enligt vissa), men jag gjorde det här mest för att se vad hon svarar.


//Seisu

Kött ÄR mord.

Så, nu ska jag sätta min ner och skriva om en sak som folk har skrivit om jätte länge. Kött och mord. Nej, alltså inte mord på människor, utan på djur. Det är nämligen så att vissa människor anser att det är mord att döda djur för att få köttet, som vi sedan äter. Och gör pälsen till en fin pälsjacka. När jag uttrycker mig och säger att kött är mord så får jag ofta kommentarer som "det har vi ätit i alla tider", visst, det är vi. Men idag vet vi att det finns massor av andra saker som vi kan äta för att få vitaminer, som vi hade kunnat fått från kött. Och det visste vi inte för tusentals år sedan. Då odlade vi inte ens potatis. Och när folk anser att kött inte är mord, då kan vi ju lika gärna börja att snaska på varandra? Och folk säger också "tigrar äter ju också kött, varför ska inte vi få göra det?", jo, därför att vi inte behöver. Som jag sa lite tidigare i texten. Vi kan äta andra nyttigheter än liv som vi själ. Ja, vi själ liv. Och bara så ni vet, alla som äter kött bidar till mord. Vare sig ni tycker det eller ej. Visst, alla (nästan) har bidragit till mord, då man var liten och inte visste bättre. Men nu kan man ändra på det. Bara för att vi har gjort det förr behöver vi inte fortsätta med det. Annars så kan vi lika gärna börja gå i lockiga peruker och stora balklänningar? Jag vill inte bidra till mord.
Notering: I slutet så förstod ni säkert att jag syftade på det rika, men jag menade aldrig att de bara är rika som åt kött. Jag tog det som ett exempel.
Se så gullig se så söt, se så röd och se så blöt, i en slaktfabrik, nu så död.



//Seisu

Sjuk dag med Gimp!

Hej, idag är jag sjuk och jag har lite ont i huvudet, men det är ju iof "bra" för då kan jag blogga mera! Men tyvärr så vet jag inte vad jag ska blogga om. Här på morgonen så har jag gjort en rosett i gimp, jag tog kort på en rosett och gjorde så att bakgrunden vart alldeles vit, med skugga, jag ska göra flera snart! Visst vart den fin?
Se så duktig jag är!


//Seisu

Pojke vart tjej.

http://www.aftonbladet.se/wendela/article5817394.ab




Såå, vad har ni för åsikter om det här då? Jag tycker att det var oroligt vågat att göra det här, eftersom att hon kunde ju bli mobbad. (Vilket hon nu redan var, tyvärr.). Såhär stod det i lite av texten "– Ni har märkt att en elev saknas. Det är för att han numera är en flicka." Vaddå saknas? Är personen inte samma person nu bara för att han blev en tjej? Hon har väl samma tankar och känslor ändå? Och så stod det under det "Skolkamraterna ska ha uppmanats att i fortsättningen behandla 12-åringen som en flicka och använda det nya flicknamnet." Vaddå behandla pojken (nu mera tjej) som en flicka? Ska inte båda könen behandlas lika nu också? Och att använda det nya namnet är en självklarhet. Och jag tycker det är bra att föräldrarna stödde barnet.


Notering: Jag tycker inte att det är fel att tycka att hon är äcklig, eller att situationen är äcklig. Men att jag själv inte tycker så.
//Seisu

Vad tycker ni om min blogg och åsikter?

VIKTIGT! Läs igenom min blogg (inte hela då, om det nu är så jobbigt) och skriv i kommentar-fältet här nedan av vad ni tycker om bloggen och mina åsikter, och argument. I need them all. Så, gör mig en tjänst nu!



//seisu

Rasister.

Ja, hej igen, nu har jag ätit frukost. Och som jag sa i det förra inlägget, att jag inte visste vad jag skulle skriva om. Men nu vet jag exakt om vad jag ska skriva om. Rasister och rasism. Det är ju ett väldigt allvarligt ämne och det här är min åsikt.
Rasister, de gillar jag verkligen inte. Att de kan tycka och ens tänka att människor med en annan hudfärg borde behandlas illa o.s.v. Det är helt sjukt. Och så finns det ju folk som anser det minsta lilla som rasism. Och rasister. Jag själv tycker att det är fel att folk säger att beige är människofärg. Även om vi bor i sverige och att sverige inte har samma starka sol som de har i afrika, asien o.s.v. Då brukar folk (inte jag) säga att beige är människofärger i sverige. Och så är det ju inte? Mörkhud är lika mycket människofärg som ljushy. Det låter som om folk som säger det, tycker att folk med mörkhy inte är människor? Och hur rasistiskt låter inte det? Och nu till den andra delen, folk som säger till andra att den personen är rasist för minsta lilla. Som om en person råkar säga "neger boll". Det är ju inte säkert menat just till de mörkhyade, men jag förstår de mörkhyade fullt ut om de skulle ta illa upp. Och folk som säger människofärg, negerboll o.s.v behöver inte vara rasister.
//Seisu
Vad tycker ni?

Kom nyss hem.

Hej, jag kom just hem ifrån tennisen. Jag har spelat tennis i ca en månad och nästa gång så ska vi spela matcher. Det ska bli spännande och se. Jag har fortfarande massor av läxaor, så det kanske inte blir så mycket bloggande just idag, faktum är att jag inte vet vad jag ska skriva om. Nu ska jag äta frukost, räkna matte, jobba i fysik och kemi boken och sen så skriver jag mer i bloggen. Vi ses tills dess.
//Seisu

Skoluniformer.

Det här blir ett kort inlägg om skoluniformer, och vad jag tycker om dem.Det är många som är för och emot skoluniform. Jag är emot. Det är så operosligt att jag kräks, och att det stoppar mobbning är bara en myt. Mobbing uppkommer oftast inte för att en person klär sig annorlunda. Skolunifrom gör så att folk inte kan vara sig själv i stilen, inte få sticka ut. Och alla ska vara likadana, tråkiga, och nästan hemskt. Faktiskt.



//Seisu 

Så här tycker jag om smylisar.

Ja, smylisar, det förekommer ju nästan alltid i Prat, på kpw, bdb, o.s.v. Jag vet att det här kanske inte var ett så vikitigt och intressant ämne att skriva och diskutera om, men jag vill ändå ta upp om vad jag tycker om just smylisar.


Jag anser att smylisar är roliga och bra att ha i lite mer oseriösa meningar som tex "JA, DET ÄR JU JETE BRA 8D!" och denna mening, dock är den lite mer "seriös" men ni förstår hur jag menar "Jag elskar dig du är så snel! <33 :'D". Ja, jag brukar använda smylisar men i diskutioner och argument gör jag det inte för att som jag sa tycker att de är oseriösa och att man kan använda dem i meningar som i exemplen som jag sa.


Men smylisar är ett bra exepel för att uttrycka ilska och andra känslor. Som tex "SLUTA!!1 D:<". Så där är de verkligen bra att smylisar har uppfunnits. Att man kan uttrycka sig så lätt med hjälp av en smyli. Men som sagt i det förra stycket, inte i argument och diskutioner. Men dock tycker jag att de klassiska smylisarna som ":)" ";)" funkar bra. Jag hoppas att ni inte har missförstått mig nu.

Men vad tycker ni om just smylisar då?


PS: Inlägget vart inte så "viktigt" eller det var kanske inte så spännande men. :P Man får leka lite med fantasin.
//Seisu

Jag ska baka cupcakes!

Jag är sjuk idag också, jag mådde ju så bra igår och trodde till 99,9% att jag skulle kunna gå till skolan imorgon. Men så var det inte. Jag vaknade upp idag och var alldeles yr och trött och hade ont lite var stans. Nu har jag inte ont längre bara nedanför nacken, men jag är fortfarande sjukligt trött. Och jag har ingenting att göra så jag kom på att jag ska baka cupcakes! Choklad cupcakes! Jag har aldrig bakat cupcakes förut, så det ska bli spännande att se hur de smakar. Det ser ju väldigt gott ut när man tittar på dem. Jag hittade recept på recept.nu. Och jag ska ladda upp bilder på hur det blev sen när jag är klar! :D
//Seisu

Sjuk.

Idag och igår så har jag varit sjuk, men i morgon så tror jag att jag kan stapla mig till skolan igen :3. Jag har suttit iprinicp hela dagen och tittat på Katrin Zytomierska på youtube. Hon är så cool!
  1. Jag gillar nästan alla hennes åsikter.
  2. hon är coolt vass, om ni förstår hur jag menar.
  3. hon har rolig humor.
  4. det finns mycket mer som jag kan rada upp om henne men det tänker jag inte göra nu. Jag tänker bara lämna en länk till the voice där hon pratar.
http://www.youtube.com/watch?v=EZk1yKj9yHo
//Seisu

Barn är inte vuxna.

"Modelshow för barn", ja, det kanske det står på plakat och så ska man anmäla sig, eller nej, det är föräldrara som gör. Hur kan dem?! Låta små barn vara med i ett program där de döms hur söta de är o.s.v. Visst, det är en sak att en vuxen gör det, för vuxna har ansvar. Men att föräldrar frivilligt låter sitt barn dömmas efter utseende när det kanske är 5-9 år! Vill barnen ens göra det?! De tycker säkert det är jätte kul att ta på sig prinsess-klänningar och bli sminkade, men sen när de blir ut dömda då?! Det var ett sådant program som aftonbladet hade skrivit om, (visst det aftonbladet skriver är ju alltid 50-50) då skrev de ialla fall om ett sånt här program, där det var bäbisar 0-5 år! När man är ett år så fattar man ju inte så mycket om några läskiga personer sitter och säger "du har inte gått vidare blablabla". Men det är grejen, bäbisar och barn är inte vuxna?! De har inte ansvar för de saker som vuxna har. De tänker, tar saker på ett annat sätt än vuxna. Föräldarna tänker säkert "jag har ett jätte sött barn och hon kommer att vinna". Men om det kommer någon "sötare"? Alla är lika fina. Alla är lika söta, fina, vackra, ingen är ful.
//Seisu

Anna Anka.

Jag stör mig verkligen på en viss anka. Anna Anka. Hon kan inte göra något själv, ändå är hon hemma fru. Hon tar inte ens hand om sina barn själv! Visst, man kanske lever lyxigt om man har så mycket pengar som hon har. Men att man inte ens matar sina egna barn, då borde man inte ha några.
Hon är ett vandrande skelett, och hon vill hjälpa andra som är feta att bli smala. Visst, det är kanske inte så fel. Men, att hon tycker att hon ska förekomma som gott exempel är fel. Och att hon ska kommentera att feta är fula. Hennes drömvärld är att alla ska gå runt, pinnsmala med diamanter och en 30 år äldre gubbe.
Hon bantar, (oj det hade vi inte kunnat räkna ut), hon väljer bort smör och salt, tränar 6 dagar i veckan och äter iprincip bara brosk! Varenda liten fucking nöt hon äter kommer hennes kropp suga upp. Hon är ett gott exempel på en sak.. en anorektiker. Och hon uppmanar som sagt andra att också blir anorektier. Även om hon inte använder just ordet anorektiker så kan även en blind se att det är det hon menar i det hon säger. Men visst hon lixom alla andra har rätt till åsikt. Men.. man har lika rätt att tycka åsikter är fel ;)
//Seisu

Malou var den ultimata.

Idag klockan två avlivades en underbar hund vid namnet Malou. Malou har aldrig någonsin bitit någon, hon var en mycket snäll hund. Hon älskade att tigga, och allt möjligt. Men idag klockan två tog hennes liv slut. Hon orkade ingenting, hon åt inte ens mat. Mat som hon har betraktat som en gud för henne. Och vi alla tänder ett ljus för henne.
When an angel go away, 
forever, 
We hope she gets it good, 
And never suffer. 
You are loved by all.



Rest in piece... Malou! ♥ Du lever inte kvar på jorden, men du lever för alltid i våra hjärtan. <3


Jag när jag var 3 år, malou var 9 år där. ♥
//Seisu

Trevliga människor.

Folk kan göra ens dag så glad, och så enkelt. Bara när man går och handlar och det är någon ovanligt trevlig i kassan så blir man glad och det varar hela dagen tills någon idiot förstör den igen.
Där jag bor så finns det en Konsum affär (oj vad konstigt ._.), och i den tråkiga vanliga affären jobbar en mycket trevlig kille som alltid hälsar glatt på alla och livar upp stämningen. Efter skolan så brukar jag vara trött och då brukar jag handla i just den affären. Och när han sitter i kassan så blir jag alltid glad. Och det varar! Se så lätt folk kan göra en glad!
//Seisu

Folk som ser ner på mindre.

Jag gillar inte folk som ser ner på andra i en diskussion och trycker ner den för dens ålder. Personen som gör det är oftast mer än ett år äldre,  och det visar bara hur omogen personen är. Det här handlar inte om vissa åldrar, nej utan hur mogna personen (som då är äldre) är. Det här är nästan samma sak som att se ner på en person för dens åsik. Det handlar om att personen som är äldre ger den som är mindre zero-respekt och vågar inte erkänna att personen som är mindre är mognare. (Nu behöver det ju inte alltid vara så i diskussioner men jag uppfattar det oftast så). Men detta har också med åsikter att göra.
Om en person har en viss åsikt, som tex att den har något emot homosexuella, så brukar folk se ner på den personen. (Det här förekommer ofta på kpw). Det handlar om att folk ger personen mindre respekt. Men visst, jag förstår dem till en viss del. Det är aldrig kul att höra att någon tycker att man är äcklig. (om man nu är bi/homo). Men folk har rätt till sin åsikt, men att frysa ut, mobba personen för att den har en åsikt är ju lika fel som att en som tycker homosexuella är äckliga går ut och fryser ut och mobbar homosexuella. Nu är det ju bara (nästan) troll som vill ha uppmärksamhet på kpw.
Om ni uppfattar att jag på något sätt har sett ner på folk som är mindre så ber jag så hemskt mycket om ursäkt och ska inte göra om det. ♥
//Seisu

RSS 2.0